Justin paljasti Janet Jacksonin rinnan

Viihdeuutiset · Stara.fiPuolitoista miljardia ihmistä oli televisioiden välityksellä todistamassa jenkkien suurinta urheilujuhlaa, Super Bowlia. Pelin väliajalla esiintyivät mm. Justin Timberlake ja Janet Jackson. Pari ohjelman aikana Justin sattui tempaisemaan Janetin puvun rikki ja sen alta paljastui vain pienen tinanapin peittämä rinta.

Yhdysvallat tuntuu seonneen asiasta täysin, vaikka koko juttu oli mitä ilmeisimmin suuniteltu ja jokainen amerikkalainen näkee enemmän naisten paljasta pintaa joka päivä televisiossa ja lehdissä. Kaksinaismoralismi kukkii siis jälleen. Sen tuoksinassa ollaan jopa antamassa kenkää Super Bowlin väliajan ohjelmasta vastanneille tuottajille.

Justin on tosin aiemminkin kuntoutunut naisten kähmimisessä. Jokunen aika sitten hän kouri mm. Kylie Minoguen pakaroita.

Uusimmat