Grammy-gaala kärsii peruuntumisista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina järjestettävä yhdysvaltain ääniteakatemian vuosittainen Grammy -gaala kärsii lukuisista esiintyjien peruuntumisista.

Justin Timberlaken mahdollinen poisjäänti uutisoitiin Stara.fi:ssä jo viime viikolla. Kyseessä oli kuitenkin mahdollisesti vain Timberlaken mediatempaus.

Viimeisten tietojen mukaan pois on jäämässä ainakin Shania Twain, joka keskittyy Euroopan kiertueen aloittamiseen. Myös kanadalainen teinitähti Avril Lavigne on jäämässä pois tilaisuudesta. Avril on parasta aikaa äänittämässä tulevaa levyään. Sekä Twain, että Lavigne ovat molemmat kaikesta huolimassa ehdolla Grammyn saajiksi.

Jon Bon Jovi on myös yksi poisjäävistä. Hänen aikansa kuluu nyt omistamansa jenkkifutisjoukkueen toiminnassa. Myös Janet Jackson jäänee pois gaalasta viimeviikkoisen ”rinta-skandaalin” takia. Hänen tilalleen on buukattu soultähti Patti LaBellea.

Uusimmat