Helsinki-päivän konserttiin ei megatähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteinen Helsinki-päivän suurkonsertti järjestetään myös ensi kesänä Kaivopuistossa. Konsertin järjestäjä, Nuorisoasiainkeskus, sai Helsingin yleisten töiden lautakunnalta luvan konserttiin viime viikolla.

Aiempina vuosina konsertin aihettamat tuhot nurmikentälle ja luonnolle ovat olleet tapetilla. Myös alueen siivous on noussut usein puheenaiheeksi. Järjestäjä joutuu maksamaan siivouskulut ja tekemään erityisen suunnitelman siivouksen toteuttamisesta.

Kaksi edellistä konserttia ovat olleet menestyksiä. Toissa kesänä latinotähti Shakira veti Kaivopuistoon noin 80 000 katsojaa. Viime vuonna yllätysesiintyjänä konsertoineen Ricky Martinin näki noin 20 000 katsojaa. Ensi kesän konsertti tulee olemaan 20. juhlakonsertti.

Vaikka kaksi edellistä konserttia tähdittämään on saatu kansainväliset megatähdet, ei ensi kesänä ole luvassa yllätyksiä. Ainakin Radio NRJ:n puolelta kiistetään, että mukaan olisi tulossa megatähtiä edellisvuosien tapaan.

Uusimmat