Dido ansaitsi 20 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeiset kaksi vuotta suurta suosiota nauttinut brittipoppari Dido on päässyt huimiin lukemiin levymyynnin lisäksi myös palkkapuolella. Hän ansaitsi viime vuonna noin 15 miljoonaa puntaa, eli pyöreästi noin 20 miljoonaa euroa.

Tuolla summalla Dido on mukana britannian kymmenen eniten ansaitsevan staran listalla. Vaikka Dido ei ole myynyt levyjä jättimäisen paljon, liksaa kertyy mm. siitä, että hän on itse säveltänyt ja sanoittanut monet hittinsä. Näin ollen hän tienaa hyvin myös radiosoitosta, jossa ovatkin olleet viimeaikoina useat Dido-hitit.

Naispoppari Dido on tunnetun housepioneri Rollon pikkusisko ja häntä on kuultu ennen soolouraansa mm. isoveljensä Faithless -yhtyeen levyillä.

Brittipopparien palkkalistan ykkösenä komeilee The Rolling Stones yhtye yli 55 miljoonalla punnallaan. Suomeenkin kesällä mahdollisesti saapuva Paul Mc Cartney tienasi toiseksi eniten, eli noin 44 miljoonaa puntaa.

Uusimmat