Uuno Turhapuro palaa – vielä kerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen elokuvan suursuosikki, Uuno Turhapuro, palaa vielä kerran valkokankaalle. Viimeinen Uuno-elokuva saa ensi-iltansa vielä tämän vuoden aikana, kun ensi-illaksi on kaavailtu syyskuun puoliväliä.

Leffa tullaan kuvaamaan loppukevään ja kesän aikana. Uuno tulee seikkailemaan vanhainkodissa, jonne hän päättää muuttaa, koska ruokaa riittää ja palvelu pelaa. Siitähän ei luonnollisesti hyvää seuraa. Varsinkaan kun samassa vanhainkodissa asustavat Uunon appivanhemmat.

Viimeiseen Turhapuro -elokuvaan ovat lupautuneet jo lähes kaikki vanhat tutut Uuno-kasvot. Poissa ovat vain Pertti ”Spede” Pasanen ja Jaakko Salo. Elokuvan ohjaa ja käsikirjoittaa tuttuun tapaan Ere Kokkonen.

Uuno Turhapuro on edelleen käsite suomalaisessa elokuvamaaimassa. Suosituin Uuno on edelleen ”Uuno Turhapuro armeijan leivissä”, joka keräsi aikanaan uskomattomat 730 000 katsojaa teattereihin. Sittemmin televisiosta leffan on nähnyt miljoonat muut. Ensimmäinen Uuno oli ”Uuno Turhapuro”, joka nähtiin jo vuonna 1973.

Uusimmat