Sinkkuelämää -sarja loppui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna nähtiin jenkeissä viimeinen jakso suositusta Sinkkuelämää -televisiosarjasta, joka ehti pyöriä ruuduissa kuuden vuoden ajan.

Mitään kovin ihmeellistä loppuhuipennusta ei sarjassa nähty, vaan viimeisen jakson tapahtumat olivat ns. peruskamaa, kerrotaan. Seuraavaksi huhutaan, että sarjasta olisi tulossa jonkinlainen versio valkokankaalle.

Jos haluat säilyttää jännityksen loppuun saakka, älä lue tätä!

Päätösjakson juonenkäänteet olivat lyhyesti seuraavat. Carrie ja Mr Big päätyivät sittenkin kimppaan, kuten monet olivat ennustaneetkin. Myös Charlotte ja Harry pitävät yhtä myös lopussa. Heille tulee myös perheenlisäystä kiinalaisen adoptiotytön muodossa.

Miranda purjehti avioliiton satamaan yhdessä – yllätys yllätys – Stevien kanssa. Samantha nappasi itselleen tapansa mukaan nuoren rakastajan.

Uusimmat