Eppu Normaali levyttää jälleen!

Viihdeuutiset · Stara.fiSuomalaisen rockin kulmakivi, Eppu Normaali on ollut pitkästä aikaa studiopuuhissa. Yhtyeeltä on tulossa uutta materiaalia vielä tämän vuoden aikana, eli ensimmäistä kertaa 11 vuoteen!

Stara.fi:n saamien tietojen mukaan muutama uusi biisi on jo valmiina ja ensimmäinen niistä julkaistaan singlenä jo kuluvan vuoden huhtikuussa. Myös kokonainen studiolevy tullaan mahdollisesti julkaisemaan vielä tänä vuonna.

Eppu Normaali heittää ensi kesänä ainakin kaksi suurta keikkaa. Jo julkistetun keikan Oulun pesäpallostadionilla 5. kesäkuuta ja toisen keikan Tampereella Ratinan Stadionilla 14. elokuuta. Tampereen tapahtumassa lavalle nousee myös toinen legenda, Kolmas Nainen. Illan isäntänä toimii Krisse Salminen. Oulun keikalla lämppärinä on Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

Eppu Normaali heittää tänään ensimmäisen ravintolakeikkansa vuosiin, kun yhtye nousee tamperelaisen ravintola Panaman lavalle. Keikan liput myytiin loppuun 17 minuutissa viime viikolla.

Uusimmat