Kolmas Nainen palaa parrasvaloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomirockin kestosuosikki Kolmas Nainen nousee pitkästä aikaa lavalle Eppu Normaalin suurkonsertissa 14. elokuuta Tampereella. Tapahtuma järjestetään kaupungin keskustassa, uusitulla Ratinan stadionilla. Juontajana toimii Krisse Salminen.

Rockin SM-kisoista maineeseen ponnahtanut Kolmas Nainen hajosi erittäin menestyksekkään uran jälkeen kymmenen vuotta sitten. Myös yhtyeen toistaiseksi viimeinen albumi ”Onnen oikotiellä” on samalta vuodelta. Hajoamisesta huolimatta suosikkiyhtye on nähty viime vuosina pari kertaa keikkalavoilla. Edellisen kerran Kolmas Nainen nousi lavalle Himoksella juhannuksena 2003. Nyt tämä suomirockin suosikki on mahdollista nähdä vihdoin myös Tampereella.

– Lavalle nousee lauma keski-ikäisiä jätkiä muistelemassa menneitä. Keikka tulee olemaan mahdollisimman nautinnollinen sekä bändille että yleisölle, Pauli Hanhiniemi lupaa. Tässä on kyse enemmän sellaisesta riitistä ystävyyden, toveruuden ja menneiden aikojen kunniaksi. Avoimen nostalginen meininki siis.

Kolmas Nainen -yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat mm. ”Äiti pojastaan pappia toivoi”, ”Tästä asti aikaa” ja ”Valehtelisin jos väittäisin”. Useat yhtyeen levyistä nousivat aikanaan suoraan albumilistan ykkösiksi. Varsinkin uran alkuaikoina yhtyettä verrattiin usein Eppu Normaaliin, ja nyt onkin hienoa nähdä molemmat suosikit samalla lavalla.

Ratinan stadioni nousee Suomen keikkapaikkojen ykköskaartiin

Tuleva suurkonsertti on voimannäyttö myös Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalle Ratinan stadionille. Varsinkin nyt kun Helsingin Olympiastadion on menossa remonttiin. Ratinaan rakennetaan kevään aikana mm. uusia lisäkatsomoita.







– Uskomme, että Ratina on konserttipaikkana kilpailukykyinen Olympiastadionin kanssa. Ratinan liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät. Lisäksi kaupungin sijainti keskellä Suomea on myös tärkeä asia, kertoo Riki Huhtala Production Factory Finlandista Oy:stä.

Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa ensi maanantaina 8. maaliskuuta kello 9.00. Tapahtuman järjestäjien mukaan lippujen kysyntä on ollut valtava. Eppu Normaalin taannoinen klubikeikka Tampereella myytiin loppuun vain 17 minuutissa.