Jamelia keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kevään kuumimmista kansainvälisistä r’n’b-staroista, brittiläinen Jamelia saapuu promokeikalle Suomeen. Jamelian Superstar -hitti on ollut kevään aikana tanssilistojen kärkisijoilla ympäri Eurooppaa.

Jamelia heittää promokeikan Helsingin Kämp-gallerian Hennes & Mauritz -likkeessä torstaina 6. toukokuuta. Jamelia heittää settinsä kello 16.00. Alunperin Jamelian piti tulla Suomeen jo huhtikuun lopussa, mutta uuden musiikkivideon kuvaukset pitivät pop-prinsessan kiireisenä.

Jamelian seuraava single Thank You julkaistan 19. huhtikuuta. Pian julkaistaan myös Jamelian samanniminen albumi.

Jamelia on julkaissut musiikkiaan jo kauan. Hän solmi ensimmäisen levytyssopimuksen jo 15-vuotiaana. Hänen ensimmäinen levynsä Drama julkaistiin jo vuonna 1999. Samalta levyltä julkaistiin aikanaan myös pieneksi hitiksi muodostunut Money.