Antti Tuisku ei murehdi lehtikirjoituksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri esikoissinglensä julkaissut, suosittu Idols-kisan tähti, Antti Tuisku kertoi YleX -kanavan haastattelussa, ettei viitsi vaivata mieltään lehtien kirjoituksilla.

– Lehtikirjoitukset eivät minua hetkauta, enkä niitä pahemmin mieti. Olisi todella sääli jos alkaisin rypemään itsesäälissä ilkeiden kirjoitusten takia, Antti kertoi haastattelussa.

Mahdollisen seurustelunsa Antti haluaa pitää visusti omana tietonaan.– En kommentoi mitenkään yksityiselämääni, koska se kuuluu vain minulle. Seurustelen tai sitten en seurustele. Jos kommentoisin asiaan kerran, niin joutuisin kommentoimaan sitä koko ajan.

Ennen popparin uraansa Antti työskenteli kaupan kassalla Rovaniemellä. Tulevaisuudessa häntä tuskin tullaan enää kassalla näkemään, kun artistin työt pitävät miehen kiireisenä.– Minulla on asiakkaita oikeasti ikävä. Olen huomannut, että tämä artistin elämä on oikeasti paljon rankempaa kuin kaupan kassana. Sitä ei olisi aiemmin uskonut, Antti totesi.