Eamon suosituin soittoääni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittein saarten kännykänkäyttäjät ovat myös ahkeria matkapuhelinpalvelujen käyttäjiä. Varsinkin soittoääniä tilataan saarivaltiossa paljon, vaikka niiden hinta huimaa suomalaisia. Britanniassa yhdestä soittoäänestä saa pulittaa yli kolme euroa!

Tällä hetkellä suosituin soittoääni on Eamonin Fuck It -hitti. Kakkosena soittoäänilistalla on D12 -yhtyeen hitti My Band ja kolmannella sijalla Special D:n Come With Me. Kärkikolmikkoon on kovaa vauhtia nousemassa Britney Spearsin tuore hitti Everytime.

Koko viime vuoden suosituin soittoääni Briteissä oli Beyoncen Crazy In Love.

Stara.fi palvelun suosituin soittoääni on nyt jo neljättä viikkoa Antti Tuiskun En halua tietää. Sama kappale dominoi sekä tavallisten, että melodisten soittoäänien listaa.

Eamon saapuu Skandinaviaan 3. elokuuta, kun hän heittää keikan Tukholman Nalenilla. Jo ennen sitä länsinaapurimme pääkaupungissa heittää keikan Sean Paul, joka nousee Gröna Lundin lavalle 8. heinäkuuta.