Nelly julkaisee kaksi albumia kerralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Nelly ei tyytynyt julkaisemaan vain yhtä levyä, vaan seuraavaksi hän julkaisee kaksi albumiaan samanaikaisesti. Aikamoinen veto. Fanien tulee siis hankkia yhden tuplalevyn sijaan molemmat albumit tai valita kumman uutuuksista haluaa kokoelmiinsa.

– Minulla oli niin paljon materiaalia, että harkitsin ensin tuplalevyn julkaisemista. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kannattaa julkaista saman tien kaksi kokonaista levyä, Nelly perustelee päätöstään.

Syyskuun 14. päivänä julkaistavat albumit ovat nimiltään Sweat ja Suit. Sweat sisältää nopeampitempoista clubitavaraa ja on enemmän katuhoppia tyyliin Hot In Herre. Suit on nimensä mukaisesti aikuisempi ja seksikkäämpi kokonaisuus tyyliin Dilemma ja Ride With Me.

Nelly ei ole kuitenkaan ensimmäinen artisti, jolta julkaistaan kaksi levyä samanaikaisesti. Aiemmin saman tempauksen ovat tehneet myös Bruce Springsteen ja Guns’n’Roses.