Bomfunk MC’s muutti tyyliään

Viihdeuutiset · Stara.fiYksi maamme kaikkien aikojen menestyneimmistä yhtyeistä, Bomfunk MC’s, julkaisee pitkästä aikaa uutta materiaalia. Yhtyeen seuraavan levyn ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään No Way In Hell, ja se ilmestyy kauppoihin heinäkuun lopussa.

Stara.fi ennakkokuunteli tulevan singlen. No Way In Hell poikkeaa soudeiltaan selvästi aiemmasta Bomfunk-materiaalista. Kappale on raikas ja hyväntuulinen kesäbiisi, joka saa takuulla hymyn huulille.

Biisi on aiempaa rockimpaa ja kuulostaa hieman mm. Smashmouth -yhtyeen tuotannolta. Soundeihin on otettu vaikutteita Britannian suunnalta. Intrumentteina kappaleesta erottuvat mm. kitara ja toimivan kuuloinen kireä keyboardsoundi. Taustalla rullaa letkeä kesäbiitti.

Vokaaleista vastaa tuttuun tapaan pääasiassa Raymond. Myös lyriikat ovat hauskan kesäisiä, ja erityisesti jäi mieleen kappaleen hokema ”We gonna kick your monkey ass!”. Tässä on selvän kesähitin ainekset.