Kaaos Antti Tuiskun keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fiKaivopuiston ilmaiskonsertissa koettiin eilen kaaos, kun Antti Tuisku joutui pullosateeseen kesken esiintymisen. Stara.fi:n saamien tietojen mukaan heti keikan alussa lavalle lensi muutama pullo, joista yksi hajosi tanssijoiden jalkoihin.

Tanssijat saivat sirpaleista haavoja jalkoihinsa ja yhtä veristä tanssijaa jouduttiin paikkailemaan ambulanssissa.

Keikka keskeytettiin heti. Yleisössä pullosade, keskeytys ja sen aiheuttama hämminki aiheutti liki paniikkitunnelmaa. Perheidensä kanssa paikalla olleet pikkulapset itkivät, ja tuhansia katsojia poistui paikalta heti tapauksen jälkeen.

Lavan takana myös Antti Tuisku piteli olkapäätään, johon oli ilmeisesti lentänyt pullo tai sirpaleita. Tuiskun jälkeen esiintynyt Jonna Tervomaa sai hänkin lavalle pulloja, ja myös hänen keikkansa keskeytettiin.

Tekijöistä ei tähän mennessä ole saatu tarkempia tietoja. Toivottavasti he jäävät kuitenkin kiinni, koska tapaus takuulla pilasi noin 25.000 paikalle saapuneen tunnelman.