Nightwish Saksan, Norjan ja Kreikan ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nightwish -yhtyeellä menee nyt lujaa Euroopan markkinoilla. Yhtyeen uusin levy Once on noussut upeasti kolmen maan listaykköseksi. Yhtye on vallannut kärkipaikat Saksan, Norjan ja Kreikan albumilistoilla. Monessa muussa maassa sijoitus on vain sijan tai pari heikompi. Kanadassa levy on juuri nyt sijalla 49.

Luonnollisesti samainen levy pitää suvereenisti myös Suomen virallisen albumilistan ykkössijaa hallussaan. Levyä on myyty Suomessa jo yli 30.000 kappaletta, eli platinalevyyn oikeuttava määrä. Myös yhtyeen Nemo -single on menestynyt äärimmäisen hyvin. Tällä hetkellä se on mm. Saksan singlelistalla kuudentena ja Unkarin listan ykkönen.

Nightwish on parasta aikaa maailmankiertueella, joka kestää vuoden loppuun saakka. Saksan listan ykkössijaa juhlitaan keikalla Woodstage Summer Open Air -festivaaleilla ensi lauantaina. Suomessa yhtye nähdään kesän aikana vain kaksi kertaa. Ruisrock ja Tuska -festivaaleilla.