HIM ilman levydiiliä

Viihdeuutiset · Stara.fiSuomalainen lovemetallin suurlähettiläs HIM on edelleen ilman levytyssopimusta. Yhtyeen edellinen sopimus on päättynyt, eikä uutta ole vielä tehty. Yhtyeellä on nyt varaa valita, sillä kaikki merkittävät levy-yhtiöt haluavat kansainvälisen suursuosikin talliinsa.

Tuleva levytyssopimus jäänee HIMin viimeiseksi, koska sen päättyessä bändin jäsenet lähentelevät iältään jo 40-vuotta. Tuskin senkään jälkeen jäämme täysin ilman esimerkiksi Ville Valon musiikkia, koska sooloura kiinnostanee ainakin häntä.

Ei enää julkaisemattomia biisejä keikoilla

HIM on päättänyt olla soittamatta keikoilla uusia, vielä julkaisemattomia kappaleita. Syynä on nettipiratismi. Aiemmin yhtye testasi tulevia biisejään keikoilla, mutta aina joku äänitti kappaleet, jotka sitten löytyivät piraatteina netistä.