Black Night-klubi julkaisi levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi


Kotimaisten hiphop-kollektiivien joukkoon on rytinällä tullut uusi tamperelainen ryhmittymä Black Night. Heti ensimmäinen Black Night –single, Luottamus selkee, vietti Suomen virallisen singlelistan ykkösenä upeat seitsemän viikkoa. Toinen sinkkulohkaisu, Anna mulle / Could You, meni äskettäin suoraan sinkkulistan kakkoseksi.

Menestyksen johdosta ryhmän materiaalia on nyt työstetty albumiksi. Levyllä on 21 biisiä, jotka kaikki on tehty tilaustyönä nimenomaan tätä levyä varten, eli niitä ei löydy muilta julkaisuilta. Ainoa poikkeus tästä on Hanna B:n Pelimies, joka sopi levylle sellaisenaan.

Radalla -levyllä on mukana lukuisia tunnettuja artisteja sekä useita tulevia hiphop-taivaan tähtiä. Vanhoja tuttuja ovat jo mm. Sere, Rähinä Records, Hanna B, Raimssi, Urbaanilegenda, Toinen Kanava ja Paleface. Tuoreempia lupauksia edustavat mm. Miss J, EMP, Kristiina Wheeler, Silkinpehmee, Lazy-I ja Travis Bicle.

LEVYN BIISILISTA

1. Mitä sulla siä on? – Idän ihme & Taikamaha feat. Spesialisti ja Tupla-S
2. Alttiina vaaralle – Maajoukkue
3. Pelimies – Hanna B
4. Halvat on huvit – Raimssi
5. Baby Boy – Kristiina Wheeler
6. Kyseenalaiset Herrasmiehet – Urbaanilegenda
7. (ou!) Raidaa mun kaa – Silkinpehmee
8. Kolaraato-skit – Kalle Pajander & Habio Saaganiemi
9. Juuri Noin – Toinen Kanava
10. Buum – Ezkimo, Paleface & Masta
11. Anna Mulle – Silkinpehmee feat. Leijonamieli
12. When Da Mics Get Open – Lazy-I
13. Ei Elämää Vähempää – EMP
14. Look Look – Travis Bicle
15. Travis Killin’ It Skit – Travis Bicle
16. Could You – Miss J
17. Yksi unelma lisää – Timsi
18. Just noin – One ´Love
19. Backpackeri – Sere
20. Luottamus selkee – Sere, Raimssi, Idän Ihme, Tupla S, Spesialisti
21. Pysähdy – Rähinä Records

Uusimmat