Olympiatuli Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fiAteenan olympialaisten olympiatuli on tänään Helsingissä. Sitä kuljettaa satakunta suomalaista henkilöä. Mukana on urheilijoita, sponsoreiden valitsemia juoksijoita ja yleisön valitsemia edustajia. Jälkimmäisten joukossa tulen kanssa kirmaavat mm. Antti Tuisku ja Krisse Salminen. Urheilijoita edustavat mm. Lasse Viren ja Petri Keskitalo.

Olympiatuli saapuu Suomeen Tukholmasta, jossa sitä kuljettivat mm. prinssi Carl Philip sekä urheilijat Pernilla Wiberg ja Therese Alshammar. Suomesta tuli jatkaa Moskovaan.

Samalla Suomessa juhlitaan Coca-Colan Suomeen tulon 52-vuotispäivää. Tasan 52 vuotta sitten maahamme saapui ensimmäinen laivalastillinen tuota maailmankuulua juomaa. Se tuli lahjoituksena Hollannista ja tuotto meni sotainvalidien hyväksi.