Tehosekoittimesta kaksi yhtyettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenen vuotta kasassa olleella Tehosekoitin -yhtyeellä on menossa viimeinen keikkakesä, kun yhtye lopetetaan lähiaikoina. Bändin jäsenet eivät silti jää toimettomiksi, sillä yhtye jakaantuu kahdeksi uudeksi yhtyeeksi. Vokalisti Otto ei ole näillä näkymin mukana kummassakaan uudessa kokoonpanossa.

Otto tulee keskittymään ainakin aluksi lähinnä kirjoitushommiin, joten hänen työstämäänsä musiikkia tai muuta materiaalia tullaan mahdollisesti kuulemaan jatkossa.

Tehiksen rumpali Tero, basisti Hanski ja kosketinsoittaja Juha perustavat uuden bändin, jonka nimeksi on tulossa The Peace Band. Hanski kertoo levy-yhtiönsä nettisivuilla seuraavaa:

– Musiikki tulee olemaan pääosin keskitempoista tunnelmointia, joskin seassa on myös pari ripeämpää palaa. Henkilökohtaisesti olen aina digannut soulista, joten mustan musiikin vaikutteita kuuluu toivottavasti paljon. Ja 60-lukua. Sanat taasen tulevat sivuamaan erittäin paljon minun elämääni, sen iloja ja suruja.

Toisesta uudesta bändistä vastaa kitaristi Matti, jonka kanssa samassa yhtyeessä tullaan näkemään mm. Jani Törmälä, joka tunnetaan myös yhtyeestä Lehtivihreät.