Avril kieltäytyi Prinssi Charlesin seurasta

Viihdeuutiset · Stara.fiKanadalainen menestyspoppari Avril Lavigne on aiheuttanut pienimuotoisen kohun Briteissä. Hän oli äskettäin mukana Party In The Park -konsetissa, jonka tuotto meni hyväntekeväisyyteen. Konsertin jälkeen ohjelmassa oli isot juhlat, joissa Avrilin piti istua itsensä Prinssi Charlesin vieressä.

Poppari päätti kuitenkin ottaa hatkat, ja lähteä kotiin. Prinssin vierelle saatiin lyhyellä varoitusajalla hoidettua paikallinen stara Will Young. Prinssin toisella puolella istuskeli Jamelia.

Itse konsertti oli menestys, ja laajaa artistikattausta oli saapunut kuulemaan peräti 100.000 katsojaa. Lavalla nähtiin Avrilin lisäksi myös Lenny Kravitz, Alanis Morissette, Will Young, Anastacia, Blue, Busted, Jamelia, The Calling, The Coors, Lemar, Sugababes, Nelly Furtado, Natasha Bedingfield, Sean Paul ja McFly.

Uusimmat