Tammerkosken Sillalla 63 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmatta kertaa järjestetty Tampereella järjestetty Tammerkosken Sillalla -festivaali sai kansan liikkeelle, ja pelkästään Keskustorin Juhlateltassa kävi tapahtuman aikana yli 20.000 vierasta. Suurimpia menestyksiä olivat jokapäiväiset, monipuoliset ilmaisohjelmat.

– Päiväkohtainen kävijätavoitteemme ylittyi tapahtuman jokaisena päivänä, ja erityisesti yhteislaulutilaisuuksien suosio yllätti positiivisesti. Hienoa oli myös se, että tänä vuonna mukana oli paljon ulkopaikkakuntalaisia vieraita, kertoo tapahtuman tuottaja Seppo Randelin.

Iltakonserteista suurin osa oli loppuunmyytyjä, mutta myös päivisin teltta pullisteli juhlakansasta. Suosituimpia olivat Mikko Alatalon vetämät yhteislaulutilaisuudet, lastenjuhla ja ensimmäistä kertaa järjestetty seniorien oma teemapäivä. Järjestäjät lupaavatkin ensi vuodelle lisää teemapäiviä.

– Tulemme nostamaan yhteislaulun ja muun laadukkaan ilmaisohjelman määrää entisestään. Olemme saaneet paljon hyviä ohjelmaideoita myös asiakkailtamme ja olemme ottaneet nämä kiitollisena vastaan. Kaikki ideat ja ehdotukset otetaan huomioon ensi kesän festivaalia suunniteltaessa, Randelin lupaa.