Christina Aguilera kaljuuntuu

Viihdeuutiset · Stara.fiTuoreimpien valokuvien mukaan poppari Christina Aguilera on kaljuuntumassa. New York Postin mukaan popparin viimeaikaiset tyylin muutokset on tehty vain jotta median huomio saadaan pois Christinan päälaelta.

Lehti on vertaillut Aguileran kuvia muutaman kuukauden ajalta ja tullut siihen tulokseen, että hänen hiustensa määrä on rajussa laskussa ja että uusin tyyli on suunniteltu vain peittämään alkanut kaljuuntuminen. Hiusten alituiset muodonmuutokset, värjäykset ja permanentit ovat lehden mukaan rasittaneet hiuksia liikaa.

Luonnollisesti Aguileran edustaja on kiistänyt kaiken tämän. Heidän mukaansa Christinan hiuksissa ei ole mitään vikaa. Samaan aikaan Christina kuitenkin ilmoitti vetäytyvänsä hetkeksi julkisuudesta valmistellakseen ”tulevaa paluutaan” ja uutta levyään. Hieman epäilyttävää…

Popparin seuraavan levyn musiikkilinjausta on kuvailtu 20- ja 30-luvun soundiksi. Yhdistelmäksi funkia, soulia, bluesia ja jazzia.