Kesän vauhdikkain festariviikko ohi

Viihdeuutiset · Stara.fiViime viikko oli kesän suosituinta festivaaliaikaa. Juhlakansa valtasi areenat lukuisissa kaupungeissa ympäri maata.

Viihdelehti Stara.fi vieraili viikon aikana Oulun Rotuaarin Piknik -tapahtumassa, Pori Jazzissa ja Tampereen Tammerfestissä. Oulun keskustassa juhlivat täysi-ikäiset lukuisten suosikkiyhtyeiden esiintyessä neljän päivän aikana. Jonna Tervomaa (kuvassa) joutui perumaan keikkansa tapahtumassa.

Tammerfestissä oli tänä vuonna hieman aiempia vuosia rankempi kattaus. Suosituin keikkapaikka oli Tammerkosken rannassa sijaitseva Coloradon ranta, jossa esiintyivät mm. Irina, Apulanta ja Martti Servo & Napander.

Pori Jazzin jättikonserttiin Stevie Wonderia kuulemaan oli saapunut peräti 20.000 vierasta. Upean tunteikkaan keikan heittänyt Wonder omistaa koko kiertueensa keikat äskettäin edesmenneelle ex-vaimolleen. Wonderin keikka oli Stara.fi:n saamien tietojen mukaan Pori Jazzin historian kallein, ja maksoi jopa 500.000 euroa.

Edellämainittujen lisäksi juhlittiin Vaasassa. Rockperry -festivaalin pääesiintyjänä nähtiin ruotsalainen Europe. Tapahtumassa vieraili jopa 20.000 katsojaa.