TikTakin Emppu ei sooloile

Viihdeuutiset · Stara.fiUseissa medioissa on viime päivinä huhuttu TikTak -yhtyeen Empun kaavailevan soolouraa. Stara itse toteaa, että moiset huhut ovat pelkkiä kuulopuheita ilman totuuden häivääkään. TikTak ei ole hajoamassa.

Emppu on joutunut kirjoittamaan asiasta jo yhtyeen nettisivuillekin. Siellä hän toteaa seuraavaa:

– ohhoh. tästä olikin jo tuolla tiktak lehdissä -kohdassa. mutta olen itse niin hämmästynyt ja ärsyyntynyt, että oli pakko aloittaa ihan uusi aihe. voi luoja, ensin pitää mainita että se toimittaja oli aivan seiska tasoa. harmittaa tällaiset jutut, missä ei ole totuuden hippustakaan.

– En o tehnyt levyä, enkä ole ikinä edes ollut studiossa muuten kuin tt-levyjä tehdessä. minulla ei ole mitään projekteja käynnissä, ja vaikka joskus sellaisia tulisikin, bändi ei ole hajoamassa. ja niin ku värisokea tuolla mainitsikin, en minä ainakaan ole kuullut mitään hajoamishuhuja. well, aina ei voi voittaa, Emppu kirjoitti.