Puustockissa rokattiin rennosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Savon festariylpeys Puustock rokattiin tänä vuonna läpi viidettä kertaa Juvalla. Heinäkuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna järjestetty festivaali on kasvanut kaksipäiväiseksi suomirockin riemujuhlaksi, jossa kävijöitä viikonlopun aikana oli yli 7.000.

Perjantain pääesiintyjänä yleisöä villitsi Kotiteollisuus ja naisenergiaa pääsivät edustamaan Maija Vilkkumaa ja PMMP, joka saatiin paikalle paikkaamaan keikkansa perunutta Negativea.

Toisena festaripäivänä rokkasivat muun muassa Yö, Neljä Ruusua, Apulanta ja päätösesiintyjänä Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus.

Yleisön lisäksi Puustock keräsi kehuja esiintyjiltä ilmapiirinsä, järjestelyiden ja aikataulujen suhteen.

Aikaisempina vuosinakin paikalla esiintynyt Apulanta oli kokemuksesta tullut paikalle hyvissä ajoin ennen omaa keikkaansa nauttimaan rennosta savolaisesta festarifiiliksestä. Festivaalipäällikkö Vesa Kontiainen kuvaileekin Puustockia keskikokoiseksi festariksi, josta löytyy omaleimainen ja lupsakka tunnelmansa.