Kotimaisia supertähtiä Kukkaisrockissa

Viihdeuutiset · Stara.fiPerinteinen Kukkaisrock tarjoaa tänä vuonna upean tähtiloisteen. Ikärajattomassa konsertissa nähdään yhden päivän aikana monipuolinen kattaus kuumimpia kotimaisia pop- ja rock-tähtiä.

Tampereen Ratinanniemessä sunnuntaina 1. elokuuta järjestettävässä Kukkaisrockissa nähdään tapahtuman historian laadukkain kotimainen artistikatras. Lavalle nousee nykypäivän supertähtiä sekä suomalaisen rockin vakiintuneita kiintotähtiä.

Antti Tuisku, Hanna Pakarinen, Technicolour ja Uniklubi sekä Hanoi Rocks, Dingo ja Yö tarjoavat ennennäkemättömän hittien ilotulituksen. Konsertissa siis nostalgia kohtaa 2000-luvun…

Koko päivän (kello 12.00 – 22.00) kestävä konsertti järjestetään Tammerkosken kupeessa, Ratinanniemessä, jonne on helppo tulla jalan tai julkisilla kulkuvälineillä. Portit avataan kello 11.00. Täysi-ikäiselle juhlakansalle on varattu oma anniskelualueensa.

Kukkaisrockin ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Ennakkolipun hinta on 25 euroa ja portilta 27 euroa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy tapahtuman kotisivuilta www.kukkaisrock.info.