Christina Aguilera naimisiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jenkkipoppari Christina Aguilera on vihjannut haluavansa naimisiin nykyisen poikaystävänsä Jordan Bratmanin kanssa. Pari on seurustellut noin vuoden ajan. Amerikoista kantautuneiden huhujen mukaan Aguilera on mahdollisesti myös raskaana, koska hänet on nähty oksentamassa autonsa vierellä.

Aguileran tempauksista ja puheista on liikkunut aiemminkin monenlaisia huhuja, joten tälläkin kerralla niitä kannattaa lukea eräänlaisen suodattimen läpi.

Christina saapuu 10. syyskuuta Eurooppaan Mercedes-Benzin promootiotilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään Muchenissä Saksassa. Supertähti haluaisi tavata tilaisuudessa kuuluisia formulakuskeja, ja Kimi Räikkönen on mitä ilmeisimmin myös tällä listalla.

Äskettäin juhlitun MTV Music Awards -gaalan jatkoilla Christina innostui suutelemaan Paris Hiltonin kanssa. Jenkkimediat menivät suorastaan sekaisin kahden staran ”sessiosta”.