Eppu Normaalilta albumi lokakuussa

Viihdeuutiset · Stara.fiSuomirockin dinosaurus, Eppu Normaali, julkaisee 13. studioalbuminsa 29. lokakuuta. Levyn nimeksi tulee Sadan vuoden päästäkin ja se sisältää molemmat tämänvuotiset Eppu-singlet Suolaista sadetta ja Ei sankariainesta. Lisäksi sillä kuullaan 10 uutta Eppu Normaali -kappaletta.

Ennen levyn julkaisua julkaistaan siis Ei sankariainesta -single, josta julkaistaan kaksi eri versiota. Perusversio näkee päivänvalon 1. lokakuuta ja Dual Disc -versio julkaistaan viikkoa myöhemmin.

Jälkimmäisen julkaisun audiopuolella kuullaan singlen nimikappale, ja lisäksi DVD-puoli esittelee kolme liveraitaa Eppujen Oulun-keikalta 5.6.2004. Kappaleet ovat Jee jee, Mies soittaa rokkia sekä Suolaista sadetta, ja ne kuullaan myös Dolby Digital 5.1 -versioina.