Britneyn manageri oli liian ahkera

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britneyn Spears antoi äskettäin kenkää pitkäaikaiselle managerilleen Larry Rudolphille, joka nosti aikanaan vasta 13-vuotiaan Britneyn maailman halutuimmaksi poppariksi. Nyt Britney on paljastanut syitä pitkän yhteistyön loppumiseen.

Kuten arvata saattaa, yksi syistä oli se, että manageri puuttui liikaa Britneyn yksityisasioihin. Monien mielestä kyllä ihan aiheellisesti, ovathan Britneyn avioliitot ja muut sekoilut taatusti aiheuttaneet tähden imagoon kolhuja.

Virallisesti Britney vain kiittää manageria ja kertoo yhteistyön ja suhteen olleen fantastinen. Saihan manageri Britneylle miljoonaluokan diilejä ja megahittejä toisensa perään. Nyt Rudolph jatkaa uusien artistien etsintää ja jalostusta. Kenestä hän nostaa seuraavan megatähden?