Jackson haluaa kieltää Eminemin videon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina laskussa ollut poptaivaan kiintotähti Michael Jackson on repinyt pelihousunsa hiphop-tähti Eminemin tuoreesta Lost It -musiikkivideosta. Videossa viitataan selvästi Jacksonin värikkääseen menneisyyteen ja tästä syystä Jackson vaatii videolle esityskieltoa ja on haastamassa Eminemin oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Jacksoniksi pukeutunut Eminem pudottaa mm. nenänsä tanssilattialle ja hänen hiuksensa syttyvät palamaan. Lisäksi ”Jackson” istuskelee mm. sängyn reunalla ja samaan aikaan sängyllä peuhaa nuoria poikia. Kaiken päälle Eminem vielä oksentaa Jacksonin kuvan päälle.

Jacksonin perheen virallinen tiedote kertoo seuraavaa: ”The Jackson family feels the video is demeaning and disrespectful. Michael is very displeased and doesn’t want it shown.”

Ainakin jotkut kanavat ovat jo lopettaneet videon esittämisen. Monet muut kanavat käsittelevät asiaa lähipäivinä.