Antti Tuisku veti väkeä kotikaupungissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Antti Tuisku nähtiin eilen uransa ensimmäisellä täyspitkällä keikalla kotikaupungissaan Rovaniemellä. Lappi Areenalle oli saapunut noin 2.500 innokasta Antti-fania. Innokkaimmat saapuivat paikalle jo aamulla. Kaupungin oman pojan konsertti oli Rovaniemellä suuri tapahtuma, jota on odotettu jo pitkään.

– Keikkafiilis oli uskomattoman hieno. Yleisöllä oli mahtava fiilis ja keikassa oli paljon kaikenlaista extraa, kuten videoita ja suurempi tanssiryhmä, ohjelmatoimisto Popgramin Samppa Hartikainen kertoi Stara.fi:lle keikan jälkeen.

De Luxe Show -nimellä kulkenut keikka oli tavallista pidempi ja kaikin puolin suurempi. Viimeinen kolmesta De Luxe Showsta nähdään Helsingin Kulttuuritalolla sunnuntaina 24.10.2004 kello 16.00 alkaen. Keikalle on vielä lippuja myynnissä.