Wallu Valpio sai tuopista päähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi:n saamien tietojen mukaan tv-persoona Wallu Valpio joutui välikohtaukseen perjantai-iltana Lahdessa sijaitsevassa Starlite-ravintolassa. Valpio oli juontamassa illan ohjelmaa, kun häntä iskettiin lasisella oluttuopilla takaviistosta oikeaan silmäkulmaan.

Iskun voimasta särkynyt tuoppi viilsi haavan Valpion silmän viereen. Myös silmälasit hajosivat. Mitään vakavampaa ei kuitenkaan tapahtunut, vaikka jopa sokeutuminen oli lähellä. Valpio nähdäänkin juontokeikalla seuraavan kerran jo ensi perjantaina Kotkassa, joten keikkoja ei tapauksen takia jää väliin.

Tekijä oli nuori mies, joka saatiin heti kiinni. Hän oli poliisille jo ennestään tuttu. Valpio vienee jutun oikeuteen. Tapausta tutkitaan mahdollisesti jopa törkeänä pahoinpitelynä.