Britney vetäytyi julkisuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina paljon mediassa syystäkin riepoteltu Britney Spears on päättänyt pitää pitkän loman. Tarkoituksena on vaipua hetkeksi ns. maan alle, eli pois julkisuudesta. Popparin loman tarkoituksena on nauttia elämästä kaukana mediasta.

Britney ja hänen tuore aviomiehensä Kevin Federline ehtivätkin jo aloittaa lomailun. Pariskunta matkasi Tyynessä Valtameressä sijaitsevalle pienelle Turtle Islandille, Fijin saaren liepeille.

Britney kertoi lomastaan Fan Clubinsa fanikirjeessä, joka oli nimetty osuvasti ”Letter Of Truth”. Siinä hän kirjoitti seuraavaa:

– I’m sorry that my life seemed like it was all over the place the past two years, it’s probably because it was! I understand now what they mean when they talk about child stars. My prerogative right now is to just chill and let all of the other overexposed blondes on the cover of Us Weekly be your entertainment. Good luck, girls!

Pitkän tauon syitä hän ruoti tarkemminkin:

– Going and going and going is all I’ve ever known since I was 15 years old. It’s amazing what advisors will push you to do, even if it means taking a naive, young, blonde girl and putting her on the cover of every magazine. The next time you see my face, hear one of my songs or even if I’m the topic of your next conversation, please remember that times are changing and so am I.

Rankkaa puhetta yhdeltä maailman ihailluimmista megatähdistä. Britneykin korostaakin olevansa vain ihminen, joka muuttuu aikojen kuluessa. Levytysrintamalla on juuri nyt hiljaista, koska Britneyltä ilmestyy pian Greates Hits -kokoelma. Se tietää jopa vuoden lomaa studiosessioista.