Eminemin ”isä” teki itsemurhan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem, eli Marshall Matters III, on ollut surun murtama hänen ”isänsä” tehtyä itsemurhan. Kyseessä oli Eminemin setä, jota hän piti isänään. 42-vuotias Todd Nelson auttoi kasvattamaan Eminemin sen jälkeen kun oikea isä lähti perheensä luota.

Tämä oli jo toinen kerta kun Eminemin lähipiirissä tehdään itsemurha. Hänen toinen setänsä Ronnie riisti myös henkensä. Ronnien nimi on tullut esille useissa Eminemin kappaleiden sanoituksissa.

Eminemin perhystävä kertoi Mirror-lehdelle:

– Marshall on ottanut kuoleman raskaasti. Se palauttaa hänen mieleensä muistot Ronnien kuolemasta. On surullista menettää kaksi läheistä setää noin nuorena. Varsinkin kun hänen isänsä ei ole ollut tukemassa häntä. Tämä on todella traagista.

Menestyksestään huolimatta Eminemin perheen elämä on aina ollut traagista. Hänen äitinsä Debbie on parasta aikaa toipumassa rintasyövästä ja hänen entinen vaimonsa on päässyt äskettäin kuiville huumeriippuvuudestaan.