Eminemin radiokanava käynnistyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem on siis laajentamassa radioalalle. Miehen oma radiokanava Shade45 käynnistää lähetyksensä 28. lokakuuta. Radion toimipaikkana on New York City, mutta lähetykset kuullaan Sirius Satellite Networksin kautta myös muualla maailmassa.

Eminemin lisäksi radioaseman omistavat Shady Records ja Interscope Records. Ei siis ole ihme, jos kanavan musiikkitarjonta keskittyy näiden levy-yhtiöiden tuotoksiin. Tilauspohjaisen radioaseman kohderyhmänä on erityisesti autoilevat nuoret. Koska kyseessä on tilauspohjainen kanava, siellä sallitaan myös alatyyliset kommentit.

Kanavan aloittaminen ei ilmeisesti tule myöhästymään Eminemin sedän kuoleman johdosta. Setä oli Eminemille kuin isä, ja siksi hänen muutaman päivän takainen itsemurhansa oli Eminemille todella raskas.

Tsekkaa radion saitti osoitteessa: www.shade45.com.