Britney Spears oikeuteen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears pysyy otsikoissa, vaikka hän itse lupasi vetäytyä julkisuudesta. Nyt maailmalla puhuttaa hänen oikeusjuttunsa, joka on saanut jo koomisia piirteitä.

Kaikki alkoi Lontoon Heathrowin lentokentältä, jossa Britney kuvattiin noukkimassa Zantrex 3 -laihdutuspillereitä. Kyseisiä pillereitä valmistava yritys huomasin mahdollisuuden ja alkoi käyttää kuvaa mainonnassaan ilman Britneyn lupaa.

Poppari suivaantui tästä ja uhkasi haastaa yrityksen oikeuteen kuvan luvattomasta käytöstä. Kannetta ja oikeujuttua ei kuitenkaan kuulunut, joten jutun oletettiin olevan jo ohi. Toisin kävi. Nyt nimittäin kyseinen yritys uhkaa haastaa Britneyn oikeuteen, koska tämä uhkasi haastaa yrityksen oikeuteen…

Yhdysvaltojen ihmeellisten lakipykälien mukaan Britneyn pitää antaa vastaus haasteeseen, ja ellei hän anna, yritys voittaa ja saa käyttää Britneyn kuvaa mainonnassaan niin paljon kuin haluaa. Amerikka, tuo järjen riemuvoitto. Siellä saa haastaa jonkun siitä, ettei tämä haastanutkaan sinua. Huh huh.