Vanilla Ice leffatähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssilattioilla suorastaan hysteriaa 90-luvun alussa aiheuttanut Vanilla Ice on jälleen päässyt näyttelemään. Hiusmuodin tiennäyttäjä on nyt mukana lyhytelokuvassa, joka kertoo hänen urastaan ja sen hiipumisen johtaneista syistä.

Leffadebyyttinsä Vanilla Ice teki vuonna 1991, jolloin hän teki elokuvan Cool As Ice. Leffa oli uusi versio Rebel Without a Cause -klassikosta ja se sai murska-arvostelut. Leffan ohjasi David Kellogg. Rappari oli mukana myös vuonna 2002 julkaistussa The New Guy -leffassa.

Ice, Ice, Baby -kappaleella listojen kärjessä keikkuneen miehen ura lähti alamäkeen vuonna 1992. Toista suurta hittiä ei tullutkaan ja hänestä tuli ”yhden hitin tähti”. Uudessa The Helix… Loaded -lyhytelokuvassa käydään läpi tuon ajan tapahtumia ja syydetään Madonnan niskoille syy uran loppumisesta.