Suomen poptähtiä elokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraava mielenkiintoinen kotimainen elokuva on joulukuussa ensi-iltaan tuleva Keisarikunta. Leffa tulee olemaan ainakin näyttelijöidensä suhteen erittäin mielenkiintoinen. Mukana on tuttujen ammattilaisten lisäksi myös suosittuja pop-taivaan tähtiä.

Äskettäin uuden sinkkunsa julkaisseen Kwan-yhtyeen vokalisti Tidjân näyttelee elokuvassa Mukamboa. Hän on ghanalainen konemestari, joka ”laulaa jumalaisesti humalassakin”.

Leffassa nähdään myös Charles ”Max’C” Salter, joka on tehnyt pitkän uran lukuisissa suomalaisissa yhtyeissä. Häntä kuullaan mm. Mighty44, Bomfunk MC’s ja Beats And Styles -yhtyeiden levyillä. Salterin roolihahmo on Grant, laivakokki ja mustan musiikin erikoismies.

Muita tunnettuja kotimaisia tähtiä ovat mm. Mikko Leppilampi, Mikko Nousiainen, Petteri Summanen, Emma Salokoski ja Niko Saarela. Elokuva kertoo kuumasta kesästä Kotkassa, rakkauden satamassa.