Chuck D ja Axl Rose San Andreas -pelissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna julkaistavan GTA San Andreas -pelin radioääninä kuullaan ennakkotietojen mukaan ainakin Guns’n’Roses -yhtyeen keulahahmo Axl Rosea ja Public Enemy -yhtyeen Chuck D:tä. Luultavasti mukana on myös monia muita tunnettuja nimiä.

Kuten pelin aiemmat versiot, myös San Andreas sisältää useita radiokanavia, joilta pelaaja voi kuunnella mielimusiikkiaan. Radiokanavien sisältämä biisivalikoima on ollut monien medioiden mielenkiinnon kohteena. Erilaisia arvailuja pelin biisivalikoimasta on useita, mutta huomenna selviää pelin oikea ”soittolista”.

Edellinen versio, GTA Vice City, nousi nopeasti pelaajien suosikiksi ympäri maailman. Ei siis ihme, että pelin uusinta versiota on odotettu innolla. Huomenna julkaistaan vain PlayStation 2:lle tehty versio. PC-versio julkaistaan ensi keväänä. Tosin Sony Computer Entertainment America on ilmoittanut, että PC versio tulee vasta vuoden päästä…

San Andreas sijoittuu 1990-luvun Kaliforniaan, jossa on meneillään jengimellakoita. Jos Vice City sijoittui Miamiin, niin nyt mellastetaan San Fransiscossa, Los Angelesissa ja Las Vegasissa. Pelissä ns. peliareenaa on siis yli kymmenen kertaa enemmän kuin edeltäjässään. Pelin tekemisessä on ollut mukana monia tunnettuja hiphop-tuottajia.