Eminem haluaa Bondiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem teki hienon roolisuorituksen 8 Mile -elokuvadebyytissään. Nyt Eminem haluaa taas valkokankaalle. Tällä kertaa roolihahmona tulee olemaan agentti, joka on ”James Bondin tyylinen, mutta oikealla asenteella”.

Roolihahmon kaavaillaan olevan sujuvasanainen naistenmies, elitistinen ja hyvin käyttäytyvä herrasmies. James Bond onkin Eminemin idoli:

– Marshall on aina ollut James Bondin fani. Nyt hänellä on tarkoitus tuoda valkokankaalle bondmainen hahmo, jota hän itse näyttelee. Käsikirjoitusta kirjoitetaan parhaillaan, Eminemin ystävä kertoi The Sun lehdelle.

Eminemin unelma on ollut näytellä joskus James Bondia, mutta se ei taida olla mahdollista. Niinpä Marshall tekee oman agenttileffan. Rooleissa tullaan ehkä näkemään myös Dr.Dre ja Snoop Doggy.