Sharon Osbourne: Cowell ulos kaapista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sharon ”Ozzyn vaimo” Osbourne epäilee Idols-ohjelmasta tutun juontajaparinsa Simon Cowellin piilottelevan jotain kaapissaan. Kaapissa on Osbournen mukaan tämän homoseksuaalisuus.

– Haluaisin että hän (Cowell) tulisi ulos kaapista, Osbourne latasi National TV Awardsissa äskettän. Hän nauttisi elämästään paljon enemmän, jos tekisin niin. Epäilen että hän haluaisi paljastaa kaiken.

Simon Cowell on aina kiistänyt olevansa homoseksuaali, ja on tapaillut nykyistä tyttöystäväänsä Terri Seymouria jo kaksi vuotta. Aiemmin hän oli jopa kihloissa 80-luvun lopun discotähti Sinittan kanssa.

Sharon tuo esiin syvän inhonsa Cowellia, nykyistä juontajapariaan kohtaan nimitellessään häntä mm. V***n hu****si. Samaa mieltä on Ozzy: ”En haluaisi katsoa sitä hirveää ohjelmaa, mutta ei ole vaihtoehtoa. Se pois äänestetty tyttö olisi ollu paljon parempi kuin Cowell. Eihän se osaa itse edes laulaa.”, Ozzy lataa.

Simon Cowell nähdään paljon positiivisemmissa merkeissä Shrek 2 -elokuvan DVD:llä, jossa on extrana Far Far Away -maan Idols-kilpailu. Pätkässä Cowell esittää luonnollisesti itseään.