Tee biisi Peltsille ja Juusolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin radion aamushow, YleX Aamu, etsii parasta aikaa musiikin tekijöitä kilpailuunsa, jonka tarkoitus on muodostaa uusi yhtye. Bändin keulahahmona on ohjelmaa juontava Juhalahti, Lahdenjuha, joka on tunnetusti erittäin lahjakas muusikko.

Kilpailu on vapaa kaikille muusikoille ja musiikin tekijöille. Musiikkinäytteen tekijätietoineen voi postittaa osoitteeseen: YleX, Juhalahti, PL 17, 00024 Yleisradio. Näytteiden pitää olla perillä viimeistään 21.11.2004.

Finalistit valitaan maanantaina 29. marraskuuta. Itse kilpailussa musiikintekijät suljetaan kahdeksi tunniksi studioon työstämään valmista kappaletta. Ettei homma olisi liian helppoa, yleisö valitsee biisin aiheen ja musiikkityylin. Lopulta yleisö myös stailaa uuden yhtyeen.

Lopputulos kuullaan YleX Aamussa 3. joulukuuta, joka on samalla Peltsin ja Juuson nelivuotisjuhlalähetys.