Indx myi tuplaplatinaa kauppoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popstars 2 -kisan voittajayhtye Indxin esikoislevyä Jee jee jee on myyty kauppoihin ennakkoon jo 35.000 kappaletta, eli viisi tuhatta yli platinalevyyn oikeuttavan rajan. Kuluttajille levyä ei olla myyty vielä ihan samalla volyymilla. Ensimmäisen listaviikon sijoitus selviää ensi sunnuntaina.

Viime perjantaina myyntiin tullut levy lienee yksi joulun ostetuimmista, vaikka monet merkit viittaavatkin siihen, että Popstarsin toinen kierros ei tule olemaan jättimenestys. Myös ulkomailla kakkososan artistit ja yhtyeet on otettu nihkeästi vastaan.

Indxin julkisissa tilaisuuksissa ei ole ainakaan vielä nähty Gimmelin alkutaipaleen kaltaisia massoja.

Indxin keikkakiertue alkaa 22. tammikuuta. Yhtyeen esiintyy kuitenkin jo ennen sitä ainakin Tampereella 29. joulukuuta.