Kylie Minogue

Haastattelut · Stara.fi

Stara.fi erikoishaastattelussa kengurumaan ikipoppari Kylie Minogue. Hän julkaisi juuri joulumarkkinoille The Ultimate Kylie –kokoelmalevynsä, jolle tiivistyi purkkapopparin 17-vuotinen musiikkiura.

Kokoelmalevyltä löytyvät kaikki Kylli-tädin ikihitit kuten The Locomotion, Better Devil You Know, I Should Be So Lucky ja lähes kaikki 1990- ja 2000 -lukujen menokipaleet.

– Muistan, kun kuuntelin ensimmäistä The Locomotion -hittiäni vanhempieni luona ja odotin, kuinka korkealle se listalla nousee. Yllättäen se oli ykkönen, Kylie muisteli.

Mingoue ei ole jättämässä musauraansa tai keikkalavoja, vaikka kokoelmalevyt yleensä enteilevät uran loppumista.

– En ole enää nuori, mutten ole liian vanha poppariksi, sillä rakastan musiikkia ja esiintymistä. En kuitenkaan ole teinityttö, ja onhan minulla monenlaisia kokemuksia elämästä. Musiikki ja näytteleminen ovat olleet aina elämäni suola, enkä tule jättämään niitä koskaan, Minogue tuumaili Oslossa vuoden lopussa.

Menestyksekästä englantilaista hittinikkarikolmikkoa Stock & Aitken & Watermannia Mingoue muistelee kaiholla, sillä tuottajilla oli hyppysissä taito tehdä meneviä diskokappaleita.

– Ne olivat musiikkiajan kultahetkiä! Heillä oli kyky etsiä oikeat ihmiset käsiinsä ja luoda hittejä. Heidän taitojaan voi verrata nykyiseen Pop Idols koneistoon, Kylli-täti mainosti.

Minogue on viettänyt aikaansa nykyisen poikaystävänsä Olivier Martinezin kanssa ja ikuisia huhuja on kuultu kihlajaisista ja raskaudesta.

– Naimisiin en ole vielä menossa ja lapsia en ole hankkimassa. Minulla on vielä kunnianhimoa uraani kohtaan, ja unelmoin usein omasta perheestä, Minogue oikoi huhuja.

Tulevana keväänä purkkapoppari lähtee jälleen maailmankiertueelle ja heittää fanien harmiksi Skandinavian ainoan keikkansa Tanskassa.

– Parasta aikaa suunnittelemme lavashow’ta ja mitä biisejä otamme käyttöön.

Nostalgiaa ja 80-luvun muistoja varmasti löytyy konsertista. Sääli, ettei Suomi mahdu mukaan!

– Keväällä lähden suurelle Kylie’s Show Girl -konserttikiertueelle. Kaipaan jo lavoille takaisin, koska se on osa elämääni, Kylie pohjusti.

Timo RepoOslo