Britney Spearsin kirja-arvostelu myytiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Britney Spearsin kouluaikanaan kirjoittama kirja-arvostelu on myyty New Yorkissa. Christie’sin huutokaupassa myyty hengentuotos tuli maksamaan uudelle omistajalleen 1.900 dollaria.

Britney oli kirjoittanut arvostelun ilmeisesti ensimmäisen tai toisen kouluvuotensa aikana, eli ollessaan noin kahdeksan vuoden ikäinen. Arvostelun kohteena oli Toni Cade Bambaran kirjoittama Raymond’s Run -satukirja.

Arvostelusta saatiin kuitenkin hyvä hinta, sillä Christie’sin edustaja oli arvioinut siitä saatavaksi tuotoksi noin 1.000 dollaria.

George Harrisonin kitarasta 567.000 dollaria

Samassa huutokaupassa edesmenneen ex-Beatlesin, George Harrisonin, kirsikanpunaisesta Gibson -kitarasta maksettiin 567.000 dollaria. Kitaraa oli käytetty mm. The Beatlesin Revolver -levyllä. John Lennon soitti samaa kitaraa myöhemmin samaisen yhtyeen The White Album -levyllä. Aikamoinen klassikko siis.