Hyväntekeväisyyskonsertti Tavastialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Tavastia-klubi järjestää loppiaisena, eli torstaina 6. tammikuuta hyväntekeväisyyskonsertin, jonka tuotto ohjataan Punaisen Ristin kriisirahaston kautta Aasian katastrofin uhreille. Konsertissa lavalle nousee laadukas kattaus kotimaisia pop- ja rock-artisteja.

Esiintymässä ovat mm. J.Karjalainen Electric Sauna, TikTak, Anssi Kela, Irina, Maija Vilkkumaa, Jonna Tervomaa, Ilkka Alanko (Neljä Ruusua), Kalle Ahola (ex-Don Huonot), Knipi ja Skele (Egotrippi) ja The Flaming Sideburns.

Konsertti alkaa kello 20.00. Lipun hinta on 12 euroa, ja ennakkoon niitä voi ostaa Tiketistä.

Roskildestä miljoona kruunua Aasiaan

Tanskalainen Roskilden jättifestivaali on myös kantanut kortensa kekoon Aasian katastrofin uhreille. Festivaali lahjoitti miljoona kruunua, eli noin 130.000 euroa. Rahat kanavoitiin Kaakkois-Aasiaan Folkekirkens Nödhjälpin kautta.