Brad Pitt antoi jäähyväissuudelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erostaan pari päivää sitten ilmoittanut julkkispari Brad Pitt, 41, ja Jennifer Aniston, 35, nähtiin jakavan ”viimeisen jäähyväissuudelman” Karibialla vain muutama tunti ennen eroilmoitusta. Pari halasi ja suuteli pitkään ja näytti silminnäkijöiden mukaan rakastuneemmalta kuin koskaan.

Jotkut silminnäkijät vertasivat paria häämatkalaisiin, kun he kikattivat ja jutustelivat keskenään rannalla onnellisen näköisinä. Pian tämän jälkeen he kuitenkin julkistivat tiedon 4,5 vuoden avioliittonsa loppumisesta.

Pari asui Karibialla luksushotellissa, jossa yö maksaa keskimäärin 5.000 euroa yöltä. Samalla lomalla olivat mukana myös Frendeistä tuttu Courtney Cox, aviomies David Arquette ja heidän tyttärensä Coco.

Jenniferin ja Bradin ystävät eivät usko huhuihin, joiden mukaan eron syynä olisi Angelina Jolie. Eräissä medioissa Bradin on väitetty harrastaneen mm. puhelinseksiä Jolien kanssa. Tätä parin lähipiiri ei kuitenkaan usko.