Aki Sirkesalon viimeisen levyn julkaisu epävarmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi


Thaimaan Khao Lak -lomakohteessa kadonnut Aki Sirkesalo sai viimeisen albuminsa valmiiksi loppuvuodesta 2004. Levyn julkaiseminen on silti edelleen auki, vaikka levyltä julkaistiin jo viime vuonna ensimmäinen singlohkaisu. Alunperin levy piti julkaista helmikuussa, mutta nyt levy-yhtiö EMI Finland harkitsee asiaa uudelleen.

Nyt levy-yhtiö on päättänyt kysyä omaisten mielipidettä levyn julkaisusta. Monien fanien mielestä levy tulisi ehdottomasti julkaista jo sen takia, ettei artisti luomia töitä jäisi vaille niiden ansaitsemaa kuulijakuntaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat