Huippumalli ja poptähti kihlautuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen artisti Seal, 41, ja saksalainen huippumalli Heidi Klum, 31, ovat kihlautuneet jouluaattona. Romanttinen kosinta tapahtui vuoren huipulla Kanadassa, jossa pariskunta oli viettämässä lomaansa. Seal siis kosi Heidiä.

Viime aikoina Klum on useaan otteeseen ilmoittanut julkisesti, ettei ehkä tule enää koskaan menemään naimisiin. Nyt huippumallin mielin on ilmeisesti muuttunut.

Seal tuli tunnetuksi 90-luvun alussa Adamski yhtyeen vokalistina. Yhtyeen suurin hitti oli Killer, jonka Seal julkaisi myös soololevyllään vuosia myöhemmin. Viime vuonna hän julkaisi kokoelmalevyn Best of Seal 1991 – 2004. Levyllä ollut kappale Love’s Devine sai viime vuonna myös Grammy-ehdokkuuden.

Heidi Klum taas tuli kuuluisaksi esiinnyttyään mm. kuuluisan Sports Illustrated -lehden kannessa vuonna 1998. Hän on ollut kerran aiemmin naimisissa, ja sittemmin seurustellut mm. Flavio Fiatoren kanssa. Fiatore-suhteesta syntyi myös tytär Leni.