Gillian ”X-Files” Anderson naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin pyörineestä X-Files -menestyssarjasta tutuksi tullut näyttelijä Gillian Anderson, 36, on mennyt naimisiin miesystävänsä Julian Ozannen, 42, kanssa. Pari vihittiin 29. joulukuuta heidän ystävänsä talossa Keniassa, Intian Valtameren rannalla.

Tapahtumaa oli todistamassa vain kourallinen parin läheisimpiä ystäviä. Kenialainen kuoro lauloi vihkimisen aikana swahilinkielisiä hymnejä ja parin vihki kenialainen pappi. Tämän enempää lähipiiri ei ole suostunut tilaisuudesta kertomaan.

Gillian Anderson näytteli vuosien ajan X-Files -sarjassa Dana Scullya. Hänen aviomiehensä Julian Ozanne toimi aiemmin London Financial Times -lehden kirjeenvaihtajana, mutta on sittemmin keskittynyt dokumenttien tekemiseen. Andersonilla on edellisestä avioliitosta 10-vuotias tytär Piper.